Over mij

WIE BEN IK? 
Ik ben Wendy Peereboom. Ik heb zelf zes leuke katten thuis. Als dierenliefhebber zag ik overal een plaatje in en het zal je vast niet verbazen dat ik op een bepaald moment ruim 11.000 foto’s van mijn katten had geschoten. Jammer genoeg zijn het geen 11.000 mooie foto’s. Op het moment dat ik een echt mooie foto moest uitzoeken van een van mijn katjes was dat nog knap lastig. Ze waren of maf (altijd leuk) of bewogen, onscherp, te veel pixels noem maar op. Dit heeft me getriggerd om me serieus op dierenfotografie toe te leggen en ben ik mijzelf daar steeds verder in gaan ontwikkelen. Wat begon met een vluchtig kiekje is nu wel heel andere koek.

PORTRETFOTOGRAFIE DIEREN

Steeds meer mensen werden enthousiast over mijn foto’s. Ik werd steeds meer en meer gevraagd om foto’s van iemands dier te maken of bij een cursus behendigheid te zijn et cetera. De blije gezichten van de baasjes als je mooie foto’s van hun dieren hebt gemaakt, het plezier van het maken van de foto’s. Dit zijn de reden waarom ik Uniek Photo & Art ben begonnen. Het is leuk om nu en zeker later terug te kijken op mooie foto’s van je dier. Foto’s die je doen glimlachen. En wat een plezier levert dat op om te doen!

PORTRETFOTOGRAFIE KINDEREN 
Naar gelang werd ik steeds vaker gevraagd om ook eens de kinderen voor de lens te zetten. En toegegeven, ook dat is hartstikke leuk!

Of je nu studio foto’s wilt van je kinderen, al dan niet met vintage attributen of lekker buiten in de natuur, je kan hiervoor nu ook bij mij terecht. Niet te vergeten ook voor de eenjarige die die eens lekker een taart uit elkaar mag trekken! Jazeker! Dat is pas echt lol, niet alleen voor de kleintjes maar ook voor de ouders en de fotograaf is een cakesmash fotoshoot geweldig!

Neem eens een kijkje op de beide websites van Foto van je kind en Foto van je dier. Mijn werkgebied is voornamelijk Zeeland, West-Brabant en de grensstreek van België. Woon je toch buiten deze gebieden en wil je héél graag weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust ook dan contact op.

BEDRIJVEN
Wil je weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Klik hier en/of neem contact op voor meer informatie.