Over mij

WIE BEN IK?

* photo credit: Ingeborg

Ik ben Wendy Peereboom. Mijn passie zijn mijn katten en mijn fotografie. Het zal je vast niet verbazen dat ik op een bepaald moment ruim 11.000 foto’s van mijn katten had geschoten. Jammer genoeg zijn het geen 11.000 mooie foto’s. Op het moment dat ik een echt mooie foto moest uitzoeken van een van mijn katjes was dat nog knap lastig. Om die reden ben ik mij gaan ontwikkelen in de fotografie wereld en zijn de vluchtige kiekjes veranderd in professionele foto’s.

Nadat ik mij had gespecialiseerd in dierenfotografie heb ik mij verdiept in kinderfotografie. Een cakesmash fotoshoot, day in the life fotoshoot, portretten maken, het is ge-wel-dig leuk om te doen. Ik word heel blij van ouders en baasjes enthousiast te zien over de foto’s van hun kinderen en dieren. Het is leuk om nu en zeker later terug te kijken op mooie foto’s. Foto’s die je doen glimlachen. Foto’s die je herinneringen levend houden. En wat een plezier levert dat op om te doen!

Voor de fotoshoots reis ik voornamelijk binnen Zeeland en West-Brabant. Woon je toch buiten deze gebieden en wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust ook dan contact op. 

Hartelijke groeten, Wendy

Preserve your memories – They are precious!