Fotoshoot kinderen

Ja Leuk! Je wilt mooie professionele foto’s van je kind(eren)? Dan zit je goed! Wat gaan we doen?

sized_De-Bruijn-3226 sized_Van-Rooden-1750v3

STUDIO

BUITEN

Afhankelijk van de leeftijd kunnen we een leuk vintage attribuut gebruiken voor wat speciale foto’s. Ook kan je hierbij je kind tussendoor een ander setje kleding aangeven voor de afwisseling in de portretten.

We zoeken een leuke locatie op, zoals het bos, het strand of het park.

TIPS
Poets alvast het snoetje van de kleine en neem eventueel een extra shirtje mee voor het geval dat het shirtje vies wordt! Ook kan het leuk zijn om tussendoor van kleding setje te wisselen. WAT KOST HET?
Prijs: De fotoshoot kost € 95 inclusief standaard nabewerking. Je ontvangt 6 digitale fotobestanden naar keuze in de maat 10x15cm.

De gekozen foto’s krijg je ook met logo om te delen via Social media. De digitale bestanden zijn geschikt om af te drukken op 10x15cm, op de pc te bekijken, voor op Facebook of als achtergrondscherm op telefoon of tablet. Om de kwaliteit van de foto’s te waarborgen, zijn grotere formaat foto’s enkel via mij te bestellen.

ACHTERGRONDKLEUR
Bij een fotoshoot zit het gebruik van één achtergrondkleur inbegrepen, voor eventuele extra kleuren wordt € 7,50 extra in rekening gebracht, ongeacht het aantal gebruikte doeken. Meer informatie over achtergrondkleuren vind je hier. AANTAL KINDEREN
De genoemde prijzen gelden voor maximaal 3 personen. Heb je meer kinderen of gezinsleden die je op de foto wilt hebben? De deelname van een extra kind aan de fotoshoot is slechts € 20 voor het tweede kind en verder. Hierbij krijg je per kind ook een extra digitale foto in medium resolutie.

Enthousiast geworden? Neem contact op voor meer informatie en de voorwaarden of om een fotoshoot te boeken.

Privacyverklaring en algemene voorwaarden

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW. Reiskosten bedragen € 7 tot 25 kilometer vanaf Kruiningen (hierbuiten reken ik € 0,29 per gereden kilometer). Ik vraag een aanbetaling van € 25. Zodra dit bedrag betaald is, is de reservering definitief. Prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. De foto’s worden geleverd nadat de volledige prijs van de fotoshoot is voldaan. Het volledige bedrag dient binnen 7 dagen na de fotoshoot te zijn betaald.

Op al mijn diensten zijn de privacyverklaring en algemene voorwaarden van toepassing. Raadpleeg de privacyverklaring en de algemene voorwaarden in de footer onderaan deze pagina.