Elk (huis)dier is fotogeniek op zijn eigen manier. Alleen is het vaak moeilijk om echt goede en mooie foto’s van je dier te maken. Wil jij graag professionele en mooie foto’s van je dier(en) hebben? Dan is een fotoshoot dé manier om aan mooie foto’s te komen!

Goede foto’s zijn niet alleen leuk om te hebben voor later als herinnering, maar doen het ook erg goed op een kerstkaart, kalender en niet te vergeten: als wall-art aan de muur! Wil je hier meer over weten? Neem een kijkje op deze pagina.

Pagina Fotoshoot dieren 8-2019 Pagina Fotoshoot dieren 8-2019

BUITENLOCATIE

We zoeken een leuke locatie op, zoals bijvoorbeeld het bos, het strand of het park. Je (huis)dier geniet doorgaans enorm van lekker buiten zijn en dit levert prachtige foto’s op!

THUIS

Hierbij kun je kiezen om voor foto’s in de natuurlijke omgeving of dat ik mijn studio-apparatuur meeneem (binnen/tuin/parkje). Afhankelijk van de ruimte kan het zijn dat deze optie voor voor jou niet geschikt is. Dit bespreken we van te voren.

STUDIO

Heb je weinig ruimte thuis en wil je toch graag studio foto’s? Vanzelfsprekend kan een fotoshoot ook in de studio worden gemaakt. Helaas is dit voor honden niet mogelijk.

WAT KOST HET?

PAKKET 1 
FOTOSHOOT BUITEN
€ 95,-
 • duur: 1 uur;
 • standaard nabewerking;
 • 6 digitale foto’s in resolutie 10x15cm.
 • De gekozen foto’s als social media bestand.
PAKKET 2
STUDIO FOTOSHOOT
€ 95,-
 • duur: 1 uur;
 • standaard nabewerking;
 • 6 digitale foto’s in resolutie 10x15cm.
  De gekozen foto’s als social media bestand.
PAKKET 3
PORTRETFOTOSHOOT
€ 55,-
 • duur 20-30 min.;
 • standaard nabewerking;
 • 1 Afdruk van 20x30cm;
 • de gekozen foto(‘s) als social media bestand.

De pakketprijzen zijn geldig voor maximaal twee dieren. Wil je iets speciaals, of wil je meerdere dieren op de foto? Neem contact op voor een prijsopgave.

Studio fotoshoot bij jou thuis kost € 15 extra. Honden kunnen niet bij mij in de studio worden gefotografeerd. Dit zal altijd bij jou thuis plaatsvinden.

Bij de portretfotoshoot worden de kleine dieren bij mij in de studio gefotografeerd. Met andere dieren gaan we naar het bos Den Inkel in Kruiningen.

Om de kwaliteit van de foto’s te waarborgen, zijn grotere formaat foto’s enkel via mij te bestellen.

PORTFOLIO
Klik  op de afbeelding om mijn portfolio te bekijken! TIP
Wil je je dier in een speciale positie op de foto? Het is handig als het dier dan dat commando beheerst. STUDIO FOTOSHOOT – ACHTERGRONDKLEUR
Hierbij maken we gebruik van een achtergronddoek wat goed bij je dier past. De beschikbare achtergrondkleuren vind je hier.  Het gebruik van één achtergrondkleur is inbegrepen, voor extra kleuren wordt € 7,50 extra in rekening gebracht.

Privacyverklaring en algemene voorwaarden

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW. Reiskosten bedragen € 7 tot 25 kilometer vanaf Kruiningen (hierbuiten reken ik € 0,29 per gereden kilometer). Ik vraag een aanbetaling van € 25, zodra dit bedrag betaald is, is de reservering definitief. Prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. De foto’s worden geleverd nadat de volledige prijs van de fotoshoot is voldaan. Het volledige bedrag dient binnen 7 dagen na de fotoshoot te zijn betaald.

Op al mijn diensten zijn de privacyverklaring en algemene voorwaarden van toepassing. Raadpleeg de privacyverklaring en de algemene voorwaarden in de footer onderaan deze pagina.