Cake smash fotoshoot

Jaaaaa!! De kleine wordt één! De eerste verjaardag is niet alleen een mijlpaal voor je kindje, maar ook voor jou als ouder. Ingrediënten voor een shoot met absoluut enorm veel lol voor de kleine, jullie en mij: een eenjarig kind en een taart!

WAT KOST HET?
Voor de cakesmash fotoshoot kan je kiezen voor twee varianten.

  • Fun Pakket: Jij neemt de versiering, taart en alle andere zaken die je extra op de setting wenst mee. Prijs € 110. 
  • Fun Pakket XL: Ballonnen, slingers, kortom: versieringen zijn inbegrepen. Maar vergeet zelf natuurlijk de taart niet. Prijs € 130.
  • Ook leuk: Voor slechts € 39,95 extra kun je een professioneel fotoalbum bij bestellen met Cake Smash foto’s (afmeting 15×20 cm). Een groter formaat is natuurlijk ook mogelijk.

Inbegrepen: een fotoshoot van een uur, een hoop lol, standaard nabewerking en 10 digitale bestanden afdrukbaar op 10x15cm. O, niet te vergeten, een presentje voor de bijna jarige!

Bij elk pakket krijg je de gekozen foto’s ook met logo om te delen via Social media. De foto bestanden zijn geschikt om af te drukken op 10x15cm, op de pc te bekijken, voor op Facebook of als achtergrondscherm op telefoon of tablet. Om de kwaliteit van de foto’s te waarborgen, zijn grotere formaat foto’s enkel via mij te bestellen.

TIP
Neem ook een setje schone kleertjes mee! Dat is veelal wel nodig na de cakesmash fotoshoot.

Enthousiast geworden? Neem contact op voor meer informatie en de voorwaarden of om een fotoshoot te boeken.

Privacyverklaring en algemene voorwaarden

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW. Reiskosten bedragen € 7 tot 25 kilometer vanaf Kruiningen (hierbuiten reken ik € 0,29 per gereden kilometer). Ik vraag een aanbetaling van € 25. Zodra dit bedrag betaald is, is de reservering definitief. Prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. De foto’s worden geleverd nadat de volledige prijs van de fotoshoot is voldaan. Het volledige bedrag dient binnen 7 dagen na de fotoshoot te zijn betaald.

Op al mijn diensten zijn de privacyverklaring en algemene voorwaarden van toepassing. Raadpleeg de privacyverklaring en de algemene voorwaarden in de footer onderaan deze pagina.