Cadeaubonnen

Een cadeautje voor iemand die alles al heeft? Wat is er dan origineler om een gepersonaliseerde cadeaubon te geven voor bijvoorbeeld een huisdier shoot. Met een cadeaubon ben je eigenlijk altijd verzekerd van een leuke verrassing.

Je kunt een cadeaubon kopen voor elk gewenst bedrag. +

Indien je een bon ter waarde van een volledige shoot bestelt, wordt er geen bedrag op de cadeaubon vermeld, maar de shoot die je besteld hebt. Natuurlijk, zit hier dan ook een presentje voor het dier bij op de dag van de fotoshoot. Leuk voor het baasje en leuk voor het dier.

HOE WERKT HET

Stuur via het contactformulier een bericht dat je een cadeaubon wilt bestellen en ter hoogte van welk bedrag. Vergeet niet je adresgegevens te vermelden zodat de cadeaubon aan je toegestuurd kan worden. Na betaling van de cadeaubon komt deze binnen 48 uur naar je toe. 

Voor de prijzen van volledig fotoshoots klik je hier.

GELDIGHEID

Een cadeaubon is geldig tot 18 maanden na uitgifte. Een cadeaubon is enkel geldig indien deze reeds is voldaan. Een cadeaubon kan niet geretourneerd worden of ingewisseld voor contanten.

Op al mijn diensten zijn de privacyverklaring en algemene voorwaarden van toepassing. Raadpleeg de privacyverklaring en de algemene voorwaarden in de footer onderaan deze pagina.