Zakelijk

WAT KAN IK VOOR UW BEDRIJF BETEKENEN?

Een dierenfotograaf is niet alleen leuk voor een privĂ© fotoshoot ook voor bedrijven kan een dierenfotograaf van nut zijn. Hierbij kunt u denken aan evenementen. Of foto’s voor op uw website, promotie materiaal, informatieve doeleinden etc. Hieronder leest u hier meer over.

EVENEMENTEN 

Organiseert uw bedrijf een evenement? Bent u op zoek naar een dierenfotograaf? Dan bent u aan het goede adres!

Mensen vinden het super leuk om foto’s van hun dier te laten maken. Een dierenfotograaf is een goede trekpleister op een evenement. U kunt hierbij denken aan een huisdierdag of dierendag in de dierenwinkel. De klanten kunnen dan hun dier op de foto laten zetten. Ervaring leert dat de dierenfotograaf een fantastische trekpleister is en van smorgens tot savonds mensen in de rij staan om op de foto te gaan! Tijdens het wachten kunnen ze eens goed de winkel bekijken of aan andere eventuele activiteiten in de winkel deelnemen.

Wat kunt u verwachten?

Ik kom met mijn mobiele studio en een assistent naar de gewenste locatie. Naar wens ben ik er een halve dag of een hele dag. Na afloop van het evenement worden de foto’s zorgvuldig nabewerkt en krijgen de mensen de mogelijkheid om een digitale foto te kiezen. Dit is meestal binnen een week. Afhankelijk van wat de wensen van uw bedrijf zijn, kan de klant de digitale foto gratis krijgen of zelf kopen. Meestal is er voor iedereen wel keuze uit een aantal foto’s. Mocht de klant er meer willen? Dan kunnen ze die rechtstreeks bij mij bestellen. Alle communicatie loopt via mij zo is uw onderneming volledig ontzorgd. 

FOTO’S WEBSITE – ADVERTENTIES ETC.

Wilt u (nieuwe) foto’s voor op uw website? Heeft u foto’s nodig voor social media, advertenties, promotie- of informatiemateriaal etc.? Ook hier kan ik bij van dienst zijn. Ik help ondernemingen en Stichtingen aan nieuw materiaal. Een voorbeeld zijn deze foto’s van het flessen van kittens voor de website van Stichting Scheldekat.

INTERESSE?

Neem contact op om de wensen te bespreken. Op basis van uw wensen kan ik een passende offerte uitbrengen.