Over Mij

Mijn verhaal

Hi! Ik ben Wendy Peereboom, geboren in de vorige eeuw 🙂 En samen met mijn vriend en katjes woonachtig in Kruiningen op steenworp afstand van het bos Den Inkel en de Westerschelde.

Mijn passie zijn mijn katten, fotografie en motorrijden. 

Het zal je vast niet verbazen dat ik op een den duur ruim 11.000 ‘momentjes’ foto’s van mijn katten had geschoten. Toen 4 jarig katje Jara overleed en ik een mooie foto wilde inlijsten, kwam ik er achter dat ik die eigenlijk helemaal niet had.. Om die reden ben ik mij gaan ontwikkelen in de fotografie en zijn de vluchtige kiekjes veranderd in professionele foto’s. 

Ik word heel blij van ouders en baasjes enthousiast te zien over de foto’s van hun kinderen en dieren. Het is leuk om nu en zeker later terug te kijken op mooie foto’s. Foto’s die je doen glimlachen, je herinneringen levend houden. 

Want zeg nu eerlijk, onze herinneringen zijn toch vooral gebaseerd op beelden! Ik help je graag bij het maken van deze herinneringen. Iets bijzonders voor jou, je gezin en later voor je kids.

Specialisatie

Ik heb mij gespecialiseerd in dierenfotografie en kinderfotografie. Een cakesmash fotoshoot, day in the life / lifestyle fotoshoot, portretten maken, het is ge-wel-dig leuk om te doen!

Opleiding

Ik volg momenteel de Vakopleiding Fotografie aan het Beeldcentrum, waar ik met een 9 het eerste deel van de opleiding heb volbracht. Nu volop bezig aan het afstudeer traject. 

Werkgebied

Ik reis voornamelijk naar locaties binnen Zeeland en West-Brabant.
Woon je buiten deze gebieden en wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust ook dan contact op.

Wil je meer weten of een fotoshoot boeken? Neem gerust contact op! 

Hartelijke groetjes,

Wendy