Pakket 1 - € 430

3 uur fotografie bij jou thuis of op locatie
incl. een Luxe album 15x20cm met 12 pagina's (6 spreads)
Inclusief 40 foto's

Pakket 2 - € 750

5 uur fotografie bij jou thuis of op locatie
incl. een Luxe album 15x20 met 20 pagina's (10 spreads)
Inclusief 70 foto's

Extra uur - € 125

inclusief 10 foto's
inclusief 2 extra pagina's in album

A day in the life fotoshoot is de trend van nu voor de herinneringen van later. We kennen het allemaal wel, graaf maar eens diep in je geheugen.. Wat herinner je je nog van je kinderjaren? Voor mij geldt dat de meeste herinneringen die ik heb, gekoppeld zijn aan foto’s. In ieder geval de herinneringen van voor mijn zevende levensjaar. Het is echt genieten als ik terugkijk in mijn albums van vroeger. A day in the life fotoshoot is letterlijk wat het zegt. Een kijkje in een dag van het leven van jouw kind, opstaan, eten, naar school, spelen, knuffelen, huilen, het hoort er allemaal bij. En dan mogen beide ouders daar natuurlijk ook niet in ontbreken. Zelf eens een dagje geen foto’s hoeven maken en er óók op staan, puur genieten van alle momenten samen. Ouders gaan niet graag op de foto, maar het is onwijs waardevol voor jouw kind. Om zijn omgang met zijn ouders terug te kunnen zien als hij ouder is, of volwassen.  WAT KRIJG JE BIJ DEZE FOTOSHOOT EN WAT KOST HET? Klein pakket € 345,-
  • Ik kom 3 uur bij je thuis;
  • Je krijgt 20 fotobestanden in hoge resolutie zonder watermerk;
  • Je krijgt een chique album van 15x20cm, met Linnenkaft, van 12 single pagina’s (mat) met daarin (een deel) van de uitgezochte digitale foto’s.
  • Inclusief platte pagina’s voor een optimale beleving van de foto’s.
Groot pakket € 595,-
  • Ik kom 6 uur bij je thuis;
  • Je krijgt 50 fotobestanden in hoge resolutie zonder watermerk;
  • Je krijgt een chique album van 20x30cm, met Linnenkaft, van 12 single pagina’s (mat) met daarin (een deel) van de uitgezochte digitale foto’s.
  • Inclusief platte pagina’s voor een optimale beleving van de foto’s.
Passen de pakketen je niet? Heb je speciale wensen? Dan maak ik een offerte op maat voor je. Extra foto’s zijn bij te bestellen. Ook kan indien gewenst een luxere of uitgebreider fotoalbum gerealiseerd worden tegen een meerprijs. Enthousiast geworden? Neem dan contact op of laat dan je gegevens achter via de contactpagina en ik neem contact met jou op.  Privacyverklaring en algemene voorwaarden Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW. Reiskosten bedragen € 7 tot 25 kilometer vanaf Kruiningen (hierbuiten reken ik € 0,29 per gereden kilometer). Ik vraag een aanbetaling van € 25. Zodra dit bedrag betaald is, is de reservering definitief. Prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. De foto’s worden geleverd nadat de volledige prijs van de fotoshoot is voldaan. Het volledige bedrag dient binnen 7 dagen na de fotoshoot te zijn betaald. Op al mijn diensten zijn de privacyverklaring en algemene voorwaarden van toepassing. Raadpleeg de privacyverklaring en de algemene voorwaarden in de footer onderaan deze pagina.